КРИМ. Голова Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ звершив Божественну літургію перед початком ІV Фестивалю ЗМІ православних

4 жовтня, у день пам’яті святителя Димитрія Ростовського, розпочав роботу  ІV Фестиваль ЗМІ православних. Перед відкриттям Фестивалю, голова Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ архієпископ Переяслав-Хмельницький  і Вишневський Олександр звершив Божественну літургію у храмі Дванадцяти апостолів міста Балаклава (АР Крим).

Владиці співслужили учасники фестивалю в священному сані та представники духовенства Сімферопольської єпархії.

За богослужінням також молилися  голова Синодального відділу у справах молоді єпископ Обухівський Іона,  представники православних ЗМІ з усіх єпархій Української Православної Церкви.

По завершенні Божественної літургії владика Олександр прочитав молитву на початок доброї справи, після чого поздоровив усіх із початком роботи  форуму та побажав  Божої допомоги й успіхів у роботі та творчій діяльності.

«Сьогодні ми зібралися на відкритті форуму, присвяченому спілкуванню, молитві й взаємному обміну думками відносно того служіння, на яке нас покликала Церква. Нехай Господь допомагає кожному із нас у тій  окремій галузі, якою ми займаємось, і бажаю усім  невичерпної допомоги Божої у благовісті Христовому», - сказав, зокрема, він.

Також Високопреосвященніший владика передав присутнім благословення та вітання від Предстоятеля Української Православної Церкви.
 


Mail.ru Rambler's Top100 logoSlovo.RU