Львовская епархия

ЛЬВОВСКАЯ ЕПАРХИЯ. Храм в честь иконы Божией Матери «Утоли моя печали» г. Николаев престольный отметил праздник

22 октября, в день чествования иконы Божией Матери «Утоли моя печали» престольный праздник отметила приход в г. Николаев Стрыйского района.

 

ЛЬВОВСКАЯ ЕПАРХИЯ. В день Праздника Покрова, епископ Дрогобычский Филарет совершил Божественную литургию в г. Бориславе.

14 октября, в день Праздника Покрова Божией Матери, викарий Львовской епархии епископ Дрогобычский Филарет совершил Божественную литургию в Свято-Покровском храме в г. Бориславе.

 

Львів. У свято Входу Господнього до Єрусалиму, у Свято-Георгіївському кафедральному соборі міста Львова було звершено три Божественні літургії

17 квітня, у свято Входу Господнього до Єрусалиму, у Свято-Георгіївському кафедральному соборі  міста Львова було звершено  три Божественні літургії. Другу  літургію звершив правлячий Львівською єпархією архієпископ Львівський і Галицький Августин, а вікарій Львівської єпархії єпископ Дрогобицький Філарет звершив третю літургію у цьому ж храмі.

 

Львів. У суботу Лазареву архієпископ Львівський і Галицький Августин звершив Божественну літургію у Свято-Георгіївському храмі

У суботу, 16 квітня, правлячий Львівською єпархією архієпископ Львівський і Галицький Августин у співслужінні вікарія Львівської єпархії  єпископа Дрогобицького Філарета звершив Божественну літургію у Свято-Георгіївському храмі м. Львова.

 

Львів. Неділя 5-а Великого посту. Преподобної Марії Єгипетської

10 квітня, у п’яту Неділю Великого посту і в день пам'яті преподобної Марії Єгипетської, правлячий Львівської єпархією архієпископ Львівський і Галицький Августин звершив Божественну літургію у Свято-Георгіївському кафедральному соборі міста Львова.

 
Другие статьи...


Mail.ru Rambler's Top100 logoSlovo.RU