Белоцерковская епархия

Біла Церква. Тезоіменитство єпископа Рокитнянського Никодима.

8 травня 2011р. у неділю 3-тю після Пасхи, жон-мироносиць та праведних Іосифа і Никодима у Спасо-Преображенському кафедральному соборі м. Біла Церква відбулося святкове богослужіння, яке очолив настоятель собору єпископ Рокитнянський Никодим, вікарій Білоцерківської єпархії. Цього дня владика Никодим відзначив день свого Небесного покровителя.

 

Біла Церква. Жителі Білої Церкви відзначили день памяті Небесного Покровителя міста.

6 травня 2011р. у день пам’яті святого великомученика Георгія Побідоносця у Спасо-Преображенському кафедральному соборі м. Біла Церква було відправлено Божественну літургію, яку очолив Високопреосвященніший Митрофан, архієпископ Білоцерківський і Богуславський.

 

Біла Церква. Світле Христове Воскресіння. Пасха.

24 квітня 2011р. православні християни відзначили найбільше та найвеличніше християнське свято Світле Христове Воскресіння.

 

Біла Церква. В день свята Архієпископ Митрофан очолив Божественну літургію у Спасо-Преображенському кафедральному соборі

16 квітня 2011р., увечері, напередодні двунадесятого свята Вхід Господній до Єрусалиму у Спасо-Преображенському кафедральному соборі м. Біла Церква було звершено Всенощне бдіння, яке очолив Високопреосвященніший Митрофан, архієпископ Білоцерківський і Богуславський.

 

Біла Церква. У суботу Лазареву Архієпископ Митророфан звершив Божественну літургію у Спасо-Преображенському соборі

16 квітня 2011р. у Лазареву суботу, у день свята воскрешення праведного Лазаря Високопреосвященніший Митрофан, архієпископ Білоцерківський і Богуславський, разом з Преосвященніший єпископом Рокитнянським Никодимом, вікарієм Білоцерківської єпархії відправив Божественну літургію у Спасо-Преображенському кафедральному соборі м. Біла Церква.

 

Біла Церква. Високопреосвященніший Митрофан, архієпископ Білоцерківський і Богуславський звершив Божественну літургію Передосвячених Дарів у соборі міста

15 квітня 2011р. у п’ятницю шостої седмиці Великого посту у Спасо-Преображенському кафедральному соборі м. Біла Церква було звершено Божественну літургію Передосвячених Дарів, яку очолив Високопреосвященніший Митрофан, архієпископ Білоцерківський і Богуславський.

 


Mail.ru Rambler's Top100 logoSlovo.RU