Білоцерківська єпархія. Архієпископ Митрофан освятив новозбудований храм у с Ольшаниця Рокитнянського благочиння.

29 травня у 6 неділю після Пасхи Високопреосвященіший Митрофан архієпископ Білоцерківський і Богуславський  з архіпастирським візитом відвідав Свято-Михайлівську парафію с. Ольшаниця Рокитнянського благочиння.

 Метою візиту було освячення новозбудованого Свято-Михайлівського храму. Його Високопреосвященству співслужили благочинний Рокитнянського округу протоієрей Олександр Тарасюк та духовенство району.

За старанно понесенні труди у справі зведення нового храму, правлячий архієрей відзначив настоятеля храму священика Віталія Цитріна возведенням у сан протоієрея з покладанням хреста з прикрасами. Також архіпастир відзначив церковними нагородами головних благодійників та всіх хто залучився до будівництва храму.

У другі половині дня архієпископ Митрофан відвідав Свято-Миколаївську парафію с. Бірюки Рокитнянського благочиння де звершив чин освячення надкупольних хрестів. Враховуючи благий намір та матеріальну допомогу для встановлення хрестів, владика відзначив благословенними грамотами всіх хто приймав участь у цій благородній справі.

 
Mail.ru Rambler's Top100 logoSlovo.RU