Білоцерківська єпархія. Єпископ Рокитнянський Никодим звершив богослужіння у Свято-Успенському храмі м. Узин

13 квітня 2011р. у середу шостої седмиці Святої Чотиридесятниці у Свято-Успенському храмі м. Узин відбулася сповідь духовенства Узинського благочиння. Після сповіді була відправлена Божественна літургія Передосвячених Дарів, яку очолив Преосвященніший єпископ  Рокитнянський Никодим, вікарій Білоцерківської єпархії.

По закінченні богослужіння владика виголосив проповідь, у якій говорилося про духовну користь душі, яку отримує християнин під час посту та спокуси, з котрими йому потрібно боротися не тільки в період посту, але й все своє життя. У приклад, єпископ, привів житіє преподобної Марії Єгипетської, пам’ять якої Православна Церква вшановує 14 квітня.

Преосвященніший єпископ Никодим передав вітання та благословення від Високопреосвященнішого Митрофана, архієпископа Білоцерківського і Богуславського, а також подякував благочинному Узинського округу протоієрея Андрію Омельченку та всьому духовенству благочиння за несення пастирського послуху. Архієрей побажав усім плідного закінчення Великого посту, очищення душ від гріховної скверни, духовної радості для зустрічі великого свята Пасхи Христової.

 


Mail.ru Rambler's Top100 logoSlovo.RU