КИЇВ. В день пам’яті апостола Андрія Первозванного Блаженніший Митрополит Володимир звершив Божественну літургію у Свято-Покровському Голосіївському монастирі столиці

13 грудня, Православна Церква вшановує пам’ять святого апостола Андрія Первозванного. Цього дня Блаженніший Митрополит Київський і всієї України звершив Божественну літургію у храмі на честь ікони Божої Матері «Живоносне Джерело» Свято-Покровського Голосіївського чоловічого монастиря міста Києва.


Його Блаженству співслужили єпископи Макарівський Іларій,  Переяслав-Хмельницький Олександр, (секретар Предстоятеля УПЦ) а також насельники обителі у священному сані.

Після богослужіння Архіпастир поздоровив присутніх із Днем пам’яті апостола Андрія:

«Нехай за молитвами апостола Андрія Первозванного Господь допоможе нам завжди берегти віру Православну, віру апостольську, і не тільки берегти вустами, але й своїм життям свідчити про Христа Спасителя», - сказав Митрополит Володимир.

Після відправи Митрополит Володимир помолився за упокій душі особливо шанованої тут монахині Аліпії (Авдєєвої), котра подвизалася на місці майбутньої відродженої обителі.

 


Mail.ru Rambler's Top100 logoSlovo.RU